divendres, 29 de maig del 2015

Tema 4: Activitat 3

- "La nostra infància en una capsa de sabates"

- Perfil dels estudiants: El grup d'estudiants és variat en gènere, en procedència, en ètnia, en interessos i en experiències i també en nivell acadèmic.  Els alumnes del centre procedeixen de dues escoles del barri i encara que la majoria es coneixen, pot haver alumnes que no coneguen a la majoria.

- Producte final: L'alumnat ha d'elaborar na capsa en la qual ha d'introduir tot els productes que ha anat elaborant al llarg del projecte. Una idea possible és que a dintre de la seua capsa incorporaren algun record d'algun altre company i que així mateix ells oferiren algun dels seus productes a algú altre. 

- Relació amb el currículum: L'alumnat treballa la llengua de manera dinàmica, tant de forma escrita, com oral. El projecte se centra en les tipologies descriptiva i narrativa i incorpora en treball del text poètic. Tots aquest continguts s'inclouen en el currículum de 1r d'ESO de l'assignatura de llengua.

- Fases i temporalització del projecte: La temporalització es pot observar en aquesta línia del temps.

 http://www.capzles.com/9705e793-56b3-496e-ba9b-5e795f5434b1

Cal remarcar, però, que és una planificació inicial que serà modificada en la pràctica en funció del ritme i de les necessitats dels estudiants.

L'ús de les ferramentes TIC que es preveu són les que figuren en aquest symbaloo:



- Requisits humans i materials: L'alumnat haurà de comunicar-se amb la seua família i amb els companys per tal de realitzar el projecte. La família pot ajudar-lo a triar els moments de la seua infància sobre els quals vol treballar. Els companys funcionen com a assessors i guies de tot el procés.
Els materials que necessitarà l'alumant és divers. Utilitzarà el quadern per planificar i fer esborranys de les diverses tasques i també l'ordinador per elaborar el vídeo, la carta i la descripció. El collage es farà a partir de materials diversos, per la qual cosa es necessitarà divesos tipus de paper, llapis de colors, tisores, cola i tot allò que hi vulguen afegir.
La capsa de sabates la decoraran com vulguen i servirà per posar-hi dintre tot el treball realitzat i tancar el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada